Старши треньорът на Спортист Своге Петър Колев остана доволен от представянето на

...
Старши треньорът на Спортист Своге Петър Колев остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Колев: Поздравявам всички в клуба, искам да видя стратегия за развитие на Спортист

Старши треньорът на Спортист Своге Петър Колев остана удовлетворен от представянето на своите футболисти в баража за място в елита срещу Берое. " Шоколадите " отстъпиха с 0:1, само че съгласно наставника на отбора на терена не се е знаело кой тим е от efbet Лига и кой от Втора лига.

Колев разяснява и бъдещето си в клуба, като разкри, че в идващите часове ще беседва с управлението и тогава ще стане ясно дали той ще води Спортист и през идващия сезон.

" Мога да посочи доста аргументи за загубата, само че не е това най-важното. Поздравявам клуба, че стигнахме до подобен мач, както и всички играчи. Може би имахме усложнения през първото полувреме в контрола на топката. Досега не бяхме играли при такива условия. Резонно е тимът от Първа лига да е по-подготвен от нас. Оттам нататък не се знаеше на терена кой тим е от Първа и кой от Втора лига. Първата чиста обстановка в мача беше наша. Радвам се доста, че играчите се показаха на доста положително равнище и считам, че стана добър мач.

Имам играчи, които не са взели участие в такива мачове. Имам играчи, които нямат толкоз дълъг игрови темп. При тях настъпи умората, което е обикновено. Днес дадохме максимума. При малко повече късмет, можеше да приключим наедно. За нас това не беше фикс-идея. За нас беше значимо положителното показване.

Щом са отменили гола, допускам, че е имало нарушаване. Атаката беше добра, както и ударът с глава. Радвам се, че успяхме да създадем такова състояние, макар че попадението беше анулирано.

Познавайки Веско Пенев и работата му във втория тим на Берое, знаех съперникът с каква скица ще излезе. Киров обича да влиза в схемата на съперника. Не бях усложнен толкоз през днешния ден. Имат положителни селектирани играчи с качества. Нормално е в някои обстановки да изпитаме усложнения.

Имахме ден отмора след предния мач. Добре, че не направихме освен това като физическо отношение и останахме свежи. Имаше анархия по отношение на хотели, подготвителни хотели.

Предстои ми диалог с управлението. Засега нямаше нищо декларирано. Ще обсъдим нещата и ще излезем с някакъв проект, тъй като подобен би трябвало да има. Аз го имам в главата си, само че не всичко зависи от мен. Имам контракт за още една година, само че това не е решаващо. Въпросът е да усетя краткосрочна тактика за бъдещето и за това по какъв начин желаеме да наподобява клубът, тъй като в месеците, прекарани в Своге до момента, не можах да схвана имаме ли някаква концепция за бъдещето и какво мислим да вършим. Искаме ли да развиваме клуба или да стои на едно място. Какви са изискванията, можем ли да подобрим нещо. Тези неща ще обсъдим и тогава ще взема дефинитивно решение за себе си ", съобщи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР